Ünnepeljük a Maserati 106 évét

Avagy a Maserati világa

A Maserati világa

Minden Maserati olyan, mint egy műalkotás, olyan gondossággal és figyelemmel építve, amelyet csak az emberi kéz tud nyújtani.

Modena, 2020. december 1. Idén a világ mobilitási szakaszának reflektorfénye határozottan a Maseratin volt és a márka történetének egy új szakaszába lépett a DNS-ébe ágyazott merészség vezérlésével.

A múlt ünnepe és a jövőbe tekintés egyesül.

Ma, a márka évfordulójának napján a Maserati ünnepli alapítását és történelmét, amely több mint egy évszázadra nyúlik vissza és folyamatosan a jövő felé tekint. Pontosan 106 évvel ezelőtt Alfieri Maserati összefogott testvéreivel, Ettore-val és Ernestóval, hogy Bologna szívében létrehozzák a Via de ’Pepoli 1A szám alatt található Alfieri Maserati-t.

„Maserati A-tól Z-ig”: egy látványos utazás gyors áramlással, amely izgalmas történetet alkot, felidézve a márka szellemiségét és állandó törekvését a teljesítményre, az innovációra és az exkluzivitásra. A történetmesélés időben az ábécé sorrendjében felsorolja, hogy mi is volt a Maserati és mi lesz a jövőben.

"Gyökereinktől kezdve építjük a jövőnket. Büszkék vagyunk arra, hogy megmutattuk, hogy jelenünket azok merészsége vezérli, akik bizakodva néznek a jövőbe és akiket a nehézségek nem ijesztenek meg. 2020 egy új korszak kezdetét jelentette márkánk számára és most, mint még soha, hiteleseknek kell lennünk és vissza kell térnünk Marque időtlen értékeihez, hogy az energiánkkal való élénkítéssel szembenézzünk a kihívásokkal. A Maserati számára ez az idő a jövőnk kiépítésére.”

Maserati márkafilm

A Maserati A-Z c. film a márka ünnepe. Egy rövid film, amely a Maserati merészségének minden tényezőjét kiemeli. A mesemondás az ABC betűivel van elválasztva és tökéletesen ábrázolja a márka múltját, jelenét és jövőjét.

4 perc alatt a film több, mint 30 modellt és modern, eklektikus szereplőgárdát mutat be, amelyek időtlen szellemet közvetítenek erős vizuális hatású képeken keresztül. 

A Maserati alphabet a merészség ábécéje:

A Maserati Alphabet a Trident márka múltjának, jelenének és jövőjének ünnepe.

A hősfilm bemutatja azt a sokféle elemet, amelyek a Maseratit annyira merésszé tették. A „Z” jelentése a „Nagyítás a jövőben”: a márka forradalmian új autókkal, újításokkal és projektekkel áll a középpontban.

A hangsúly már most erősen a jövőre irányul.

Forrás: Maserati Wallis Budapest

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük