Új évi műköröm trendek

az adventi, ó-évi műkörmök után

A karácsony, a szilveszter, az ünnepi időszak nem csak a lakásunk féldíszítésére teremt jó lehetőséget, hanem a köröm-viselésben is egy kicsit megváltoztatja az igényünket.

Még azok is engednek egy kicsit a csillogás csábításának, akik az év többi részében natúr, visszafogottabb körmöket viselnek. Ilyenkor azonban jöhet egy kicsivel több Swarovsky kő, egy kis csillámos francia díszítés vagy bármilyen csillogó elem.

A legfőbb alap színek az arany, piros, ezüst, rosegold, bronz…….a legkedveltebb azonban még mindig a francia köröm egy kis csillogással megbolondítva. Hosszban és formában ritkábban változtatnak a vendégek, hiszen a nők számára az ünnepek egy kicsit azért dolgosak is, hiszen sokat főzünk, így nem biztos hogy ilyenkor kell kipróbálnunk a hosszabb vagy hegyesebb körömformát.

Aztán az ünnepek elmúltával általában a vendégek visszatérnek a hétköznapok viseleteihez, ismételten inkább a naturálisabb körmöket igénylik, kicsit mintha a sok díszítés és csillogás után jól is esne, egy kis letisztult, finom elegánsabb szett.
Mi szakemberek azonban már várjuk a tavaszt, hiszen 1-2 hónap és ismét kicsit felpezsdülnek a szalonok, előkerülnek a vidámabb, harsányabb színek, díszítések, minták.

Mi már ilyenkor felkészülünk, megtervezzük, hogy milyen színeket kell beszereznünk, informálódunk, hogy milyen lesz a tavasz-nyári színvilág. Az idei év trendszíne a szürke és a sárga lett, ami nagyon megosztó, hiszen a szürke könnyedén beilleszthető a mindennapok színvilágába, de a sárga egy kicsit nehezebb eset.

Mindenesetre valószínűleg sokan kedvelik majd ezeket a színeket, akik viszont nem annyira, azoknak is találunk majd olyan tavaszi színeket, ami közel áll hozzájuk.

Salamon Erzsébet írása
divatrovat szakértő,
műkörömépítő mester

https://www.facebook.com/erzsebetsalamon69

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük