Avagy a mai modern konyhai üveghátfal trendek

Színes dekor üveg a konyhába is

Avagy a mai modern konyhai üveghátfal trendek

Káprázatos! Valószínűleg neked is ez lesz az első szavad, miután a Te álomkonyhádban is egy tökéletesen harmonizáló, ragyogó konyhai üveghátfalat felhelyezünk.

Azért mondod majd ezt, mert valóban káprázatos konyha hátfalad lesz.

Számtalan csodaszép csempe, és falburkolat létezik, amelyik nagyon jól állna a konyhádnak. Valószínűleg jól illenek a konyhai járólapodhoz. Mi mégis arra kérünk, hogy felejtsd el a csempét. Inkább gondolkodj konyhai üveghátfalban.
Az edzett üvegből készült konyha hátfalad lehet egyszínű, de választhatsz a több mint 250 millió mintánk közül is, ha teljesen egyedi, nyomtatott üveghátfalat szeretnél. 

A konyhahátfalként felhelyezett kristályüvegeinkről az alábbi információkat érdemes tudnod:
– tökéletesen átlátszó, vasmentes = nem zöld, hibamentes
– Edzett üveg, tehát teljesen hőálló, akár gáztűzhely mögé is tehetjük, emellett több mint 250%-kal jobban ellenáll a  fizikai sérüléseknek illetve karcolódásoknak mint a hagyományos síküvegek
– A konyha hátfalaknak teljesen antibakteriális külső felületük van, így higiéniai szempontból is a lehető legjobb választás
– Magyarországra csak mi rendelünk ezekből a tökéletesen átlátszó kristályüvegekből, ezért nem kell félned, hogy zödes színárnyalata lesz a választott konyhai üveg hátfaladnak
– Speciális nanotechnológiás bevonatot kap a front felőli oldala, ezért sokkal jobban ellenáll a konyha hátfaladra ráfröccsenő szennyeződéseknek és gyerekjáték tisztán tartani.

Az üveg konyha hátfalak egyre népszerűbbek a modern konyhák világában. A különböző nyomatok végtelen lehetőséget adnak az egyedi konyhabútor szerelmeseinek. Az üveghátfal elhelyezése lehetőséget ad arra, hogy személyes, kreatív és mindeközben elegáns megjelenést biztosítson. A fényes felület modernséget kölcsönöz és mindeközben könnyen tisztítható ezért nem csak szép, hanem praktikus is.

Az üveg nem szívja magába a nedvességet, szagokat, foltokat így nem csak tartósan mutat, de antibakteriális is, ezért nem tud lerakódni rajta penész vagy egyéb egészségre káros baktérium.

6mm vastag vasmentes teljesen átlátszó üvegből készítjük különleges, több lépcsős edzéssel a konyha hátfalakat. Ezzel az eljárással biztosítjuk, hogy a hő vagy egyéb környezeti hatásokra ellenálló legyen.

A konyhában minden részlet fontos. Azoknak a családoknak, akik a legtöbb időt a konyhában töltik, azt javasoljuk, hogy válasszon egy teljesen egyedi konyhai üveghátlapot. Tervezés során kimeríthetetlen lehetőségek állnak rendelkezésre és ügyfeleink visszajelzéséből kiderül, hogy igazán jól szórakoztak a közös tervezés során. A felületkezelés új megoldásai, anyagai és módszerei lehetővé teszik, hogy közel lehessen helyezni a tűzhelyhez és más hő kibocsátó berendezésekhez is.

 Konyhába, vagy  fürdőszobába a csempe helyett ajánljuk.
– A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé (csempe), ragasztással is felrakható.
– Színkártyáink alapján, többezer féle színre festhető.

– A csempe helyett már többféle, hasonló tulajdonságú anyagot is felrakhatunk, hogy védjük a falat,  és modern design-t adjunk helységeinknek.
Az egyik legmodernebb a színes üveg falburkolat, mely tükröződésével tágítja a teret.
– A festett üveget kétféle üvegtípusból készítjük:

Az egyik a hagyományos síküveg, mely a vas-oxid tartalma miatt anyagában enyhén zöld színű, a másik egy speciális abszolút színtelen üveg (Optiwhite). Ez utóbbi nem viszi el a festett üveg színét a zöld irányába.

– Az üveg falburkolatok (dekor üveg) a RAL vagy NCS színskála bármely színében megrendelhetőek, legyen az fehér, fekete, vagy színes, és fényes felületeikkel modern hatást érhetünk el.
– Lehetőség van edzett üvegből készíteni, így a tűzhely okozta magas hőmérsékletet, és az esetleges ütéseket is kibírja.  

  Megrendelőink több féle üveg megoldás közül választhatnak:

1. Optiwhite üveg (abszolút színtelen – minimális a vastartalma).
A ráfestett színt tökéletesen adja vissza, (általában konyha hátfalnak ajánljuk).

Teljesen készre gyártjuk, már csak fel kell ragasztani a falra, vagy a púltra.

Színes konyha hátfal üveg, Üveg mosdópult, Konyha púlt, konyha sziget üveg, színes üvegpolc gyártható belőle.

A fenti ár, Optiwhite üveg esetén, 6 mm vastag gépi élcsiszolt kivitelben, furatokkal (pl: konnektor ), edzve, festve értendő.

Megjegyzés:  Az általunk festett üvegeknél, ha az össz. rendelés nem éri el az 1 m2-t, egyedi darabárat számolunk.

Ezt az üvegfajtát raktáron tartjuk: 4,6,8,10 mm vastagságban.

2. Lacobel üveg (4 mm vastag) gyárilag festett – raktáron tartunk belőle 10 fajta színt.
Nem lehet edzeni, ezért nem hőálló, főzőlap közelébe, konnektor furat esetén, és konyha hátfalnak nem ajánljuk !
– Az üvegtáblákat igény szerint méretre vágjuk, csiszoljuk, fúrjuk.

Ragasztható, élcsiszolható, fúrható.

Felhasználását tekintve pl:Tolóajtó része lehet, bútor front, bútor üveg gyártható belőle.


– A festék színe saját színkártyánkból kiválasztható, akár Önnél a helyszínen is

– A festett üveg az igényeknek megfelelően 4-12 mm vastag lehet, készítünk belőle konyhahátfalat, asztallapot, mosdópultot, üvegpolcot stb..

Téma szakértő:

Koncz Gábor

üveges

https://egyszeruenuveges.hu

https://uveg-doktor.hu

Képek:

https://pixabay.com

https://aszepeletrefelmagazin.hu

https://helloszakerto.aszepeletrefelmagazin.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük