Rolls-Royce Cullinan 2021

Avagy egy sivatagi kaland is várhat ránk?

ROLLS-ROYCE CULLINAN 2021

Avagy egy sivatagi kaland is várhat ránk?

Nincs is annál kellemesebb, mint egy stresszes, fárasztó, munkával töltött nap után beülni egy Rollsba, hagyni, hogy gombnyomásra magától bezáródjon az ajtó, és élvezni, ahogy végtelen csendben siklik a lakásszerű jármű, tökéletes szigetelésével kizárva a külvilágot, magyarázta nekem néhány éve a prágai Rolls-Royce-képviselet márkaigazgatója. Teljesen igaza van, alanyi jogon járnia kellene ennek az élménynek mindenkinek. Csak 156 millió dolog választja el ettől a Föld lakosságának 99,99 százalékát. Ennyi forintba kerül az a Rolls-Royce Cullinan, amit kipróbáltunk.

Persze jól hangzik az a sztori, hogy a Rolls-Royce-nak már korábban is volt terepezésre alkalmas autója (lásd Arábiai Lawrence kalandjait a márkával), és annak egyfajta modernkori változatát szerették volna megalkotni a Cullinan-nel, de a valóság az, hogy a Rolls-Royce is megy a trenddel, az emberek magas, terepjárószerű autókban szeretnének ülni, most csak annyi történt, hogy a luxusautógyártó is megadja az asztalt verő ügyfeleinek azt, amit szeretnének, egy SUV-t.

Ezáltal a luxus minőségű közlekedés már nem korlátozódik csupán csak a városi környezetre. Miközben a Rolls-Royce ügyfelei világszerte igyekeznek meghódítani a legnehezebb terepeket és élvezni az élet legdrágább élményeit, ezt a korlátlan hozzáférést immár csak a végső luxusban kívánják elérni.

A Cullinan olyan Rolls-Royce, amilyenre még nem volt példa. A Cullinan mindenhol könnyedén veszi a világot, és látnokokat és felfedezőket vesz fel az epikus kalandokba, amelyekre vállalkozniuk kell. Most a kaland vár, amikor „a SUV-ok Rolls-Royce-ja” expedícióra indul, teljesen elhagyva a pályát, például itt az arab sivatag szépségébe és rejtélyébe.

A luxus helyi védnöke elvitte Sapphire Black Cullinan-ját, és a legnagyobb szabadságot keltette életre, amikor a világhírű Rolls-Royce „Magic Carpet Ride” off-road-jával a kecses és impozáns dűnékre szállott. Az aranyhomokon, a kiemelkedéseken és a meredek homokos sziklákon új távlatokat fedezett fel, Cullinan a természet erejévé vált, és az eksztázis szelleme vezette, abszolút tekintéllyel szörfözve a magas és az alacsony terepeken. A simán és csendesen hullámzó Cullinan lebeg ezen a kíméletlen tájon, így az utazás zökkenőmentes és varázslatos egyaránt.

Téma szakértő:

Kántor Ábel

Forrás és képek:

https://press-rollsroycemotorcars.com

https://aszepeletrefelmagazin.hu

https://helloszakerto.aszepeletrefelmagazin.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük