Két luxus életmód találkozása

Amikor a Mercedes-Maybach találkozik a Robbe & Berking jachtvilágával

Két luxus életmód találkozása

Amikor a Mercedes-Maybach találkozik a Robbe & Berking jachtvilágával

Kivételes kézművesség a rendkívüli ismerőinek

Stuttgart / Flensburg. A Mercedes-Maybach újradefiniálja, mit jelent a luxus a mai világban. A technikai kifinomultság, a maximális kényelem, az esztétika és a részletekre való odafigyelés világot teremt az igényes vásárlók számára, akik járművüket nemcsak termékként, hanem egyéni életstílusuk kifejezéseként tekintik. Nem egyszerűen egy időben megörökített pillanatról van szó, hanem sokkal inkább egyéniségek és tárgyak kozmoszáról, amellyel az ínyencek körülveszik magukat, kielégítve ezzel a minőség iránti szenvedélyüket. A MAYBACH Icons of Luxury exkluzív kiegészítői és életmód termékei sikerrel közvetítik a márka varázsát az autóipari világon túl, és megfelelnek az egyéniség iránti vágynak. Akiknek ez a valami különleges iránti vágyuk, szintén otthon érzik magukat a Flensburg-i Robbe & Berking társaságában. Ez a vállalat nemcsak finom ezüst étkészleteket gyárt kézműves munkával már közel 150 éve, 2008 óta ez a hagyományoktól ápolt vállalat egyedülálló fa vitorlás jachtokat is felújít és újjáépít a saját hajógyárában, Flensburgban, Németországban.

Amikor a motort a jármű karosszériájába helyezik és életre keltik, ezt spirituálisan mi esküvőnek nevezzük. Hasonló pillanat, amikor egy hajót a vízhez visznek és vízre dobják. A vitorlás jachtok és a luxusjárművek tehát sokkal több közös vonást mutatnak, mint azt első pillantásra gondolnánk. Létrehozásuk a kézművesség, a legjobb anyagok kiválasztásában való odafigyelés, a technikai know-how, valamint a sok idő és a tiszta szenvedély tökéletes összjátéka.

A Robbe & Berking Classics hajógyár egyik exkluzív fotózása során ezeket a párhuzamokat lenyűgözően dokumentálták. A termékek pontos tervezési vonalai tükröződnek a képeken, feltárva ezeknek az elegáns autóknak és jachtoknak a két tónusú festése közötti összhangot. Ezeken a képeken világossá válik az utazás, a szabadság, az exkluzivitás, az egyéni életmód és a határok túllépésének vágya.

Ha van egy kifejezés, amely összefoglalja Maybach, valamint Robbe & Berking közös vonásait, az bizony „kifinomultság”. Alapításuk óta mindkét manufaktúra a hagyományok és az innováció, valamint a „Handmade in Germany” legmagasabb minőségi követelmények mellett állt ki, maximális individualizálással, annak érdekében, hogy folyamatosan meghaladja ügyfelei elvárásait. A Robbe & Berkingnél ezek közé tartozik a világ 200 legnagyobb privát luxusjachtjának több mint 50% -a, valamint a nemzetközi gasztronómia legfontosabb szereplője a „Ki kicsoda”. Mindkét gyártó rajongói között sok olyan gyűjtő is van, akik számára nem a divat átadásán és a lelkes fogyasztáson van a hangsúly, hanem az időtlen elegancia örömén.

„Vannak dolgok, amelyeket látnia és tapasztalnia kell. A Robbe & Berking szelleme közöttük van, ugyanúgy, mint a Maybaché. Mindkét vállalat nagy és kicsi remekműve a világ legjobb fajtái közé tartozik. mindkét helyen a mesterségük mesterei szeretnek egyedi, időtlen eleganciájú műveket készíteni speciálisan kiválasztott és értékes anyagokból. Olyan tökéletességre, amely nemcsak a gyűjtők és az ügyfelek körében érzelmeket ébreszt a világ minden tájáról „- mondja Oliver Berking, a A Robbe & Berking Silbermanufaktur 1874 GmbH & Co KG.

A vitorlás rajongók számára ezek az egyedülálló alkotások minden bizonnyal tartalmazzák a Nini Anker-t. A klasszikus tizenkét méteres jacht volt a legendás norvég tervező, Johan Anker utolsó tervezése, 1939-ből. A Robbe & Berking Classics az eredeti tervek szerint újjáépítette ezt a műalkotást, és évtizedekkel később elérhetővé tette az elegáns, gyors jachtot a jachtvilág számára. .

A Nini Ankerhez hasonlóan az új Mercedes-Maybach S-osztály a luxus meghatározásának egyik módját képviseli. Kiegyensúlyozott arányok és sok exkluzív részlet a külső oldalon, valamint az utasainak maximális kényelme jellemzi ezt az elegáns szalonot. Azok, akik a legnagyobb értéket tulajdonítják a függetlenségnek, a luxus kategóriájú terepjárót, a Mercedes-Maybach GLS-t választják.

„A Mercedes-Maybach a kifinomult luxust testesíti meg a szenvedély és a kitűnő kivitelezés egyedülálló kombinációja révén a legkorszerűbb technológiával. Az eredmény egy olyan márka, amely valóban holisztikus luxusélményt képvisel: olyan, amely ünnepli a kreativitást és meghaladja magát a terméket köszönhetően az individualizálásnak és az exkluzív anyagok időtlen eleganciájának. A Mercedes-Maybach GLS megtestesíti törekvéseinket, és egyértelműen gazdagítja a luxus SUV szegmensét. A vadonatúj Mercedes-Maybach S-osztállyal alátámasztjuk egyedi életmódbeli tapasztalat a luxus szalonokban „- mondja Michael Knoeller, a Mercedes-Benz AG marketing és értékesítési vezetője a Mercedes-Benz AG-nál.

Belső terükben mindkét Mercedes-Maybach modell számos funkcióval rendelkezik a gondtalan utazás biztosítása érdekében, még hosszú utakon is. A márka igazi ismerői az alapfelszereltség mellett további egyedi kiegészítőket is választanak, mint például a légkondicionált és fűtött ülések kiváló minőségű bőrből, intuitív környezeti megvilágítás vagy szórakozás az innovatív MBUX multimédia rendszeren keresztül.

Csak egy példa, hogy hátul egy hűtött rekesz áll rendelkezésre italok és harapnivalók számára. Ezt kiegészíti a középkonzolba helyezhető két CHAMPAGNE GOBLET készlet, amelyet kizárólag a Mercedes-Maybach számára készített Robbe & Berking Silbermanufaktur. Ezek az elegáns poharak alapjukon a Maybach logót viselik. A Robbe & Berking további termékei stílusosan kiegészítik a Mercedes-Maybach járművek elegáns vonzerejét. A BELVEDERE BAR COLLECTION ezüstözött víz-, long drink- és whisky-darabjai nemcsak szép formájúak, de az ezüst magas hőmérsékletű vezetőképessége lehetővé teszi, hogy a pohár felmelegítse az ital hőmérsékletét, hogy érezze a kellemes hűvösséget és azonnal frissességet.

A művelt bárok élvezetének szerelmeseinek kiemelt esemény a Robbe & Berking BAR KOCSA, amelyen minden edény és palack szépen bemutatható. Szokatlan kialakítását annak a sötét hő-kőris keményfának köszönheti, amelyet a Robbe & Berking Classics hajógyár hajóépítői használtak ennek a díszes tárgynak a megmunkálásához.

A fedélzeti szórakozás érdekében a Mercedes-Maybach modellek hátulján két képernyő található, amelyek mindegyike külön-külön megjelenítheti a kívánt programot. A legjobb kiegészítés ezeknek a Mercedes-Benz Bluetooth fejhallgató. Az elegáns fül fölötti kialakítás kiváló hallgatási élményt nyújt a maximális viselési kényelem mellett és bosszantó kábelek nélkül. Legyen szó zenéről, podcastokról, hangoskönyvekről vagy filmekről, az Active Noise Cancellation technológiának (ANC) köszönhetően a nem kívánt háttérzaj el lesz zárva, és zavartalan hallgatási élményben lehet része. A 3D hanghatás gazdag és térbeli hangzást biztosít, ami különösen jól kihozza az árnyalatokat zenelejátszás közben. Az integrált mikrofon lehetővé teszi a legjobb hangminőségű telefonhívások kezdeményezését is. Mesterséges bőrből készült puha, ergonomikus párnák zárják a füleket, és a fejpánt is párnázott. A külső kialakítása világos, sportos nyelvet beszél, és csillog a

zongora-lakk felület és króm, amelyet a szemcsés szilikon matt kontrasztok emelnek ki. A Mercedes-Benz fejhallgató összes kezelőszerve a jobb fülcsészén található. Oldalán három kicsi gomb található az On / Off, ANC és 3D hang funkcióval. A zenelejátszás és a hívásvezérlés egy integrált érintőpadon keresztül történik, amely reagál a kopogtatásra és legyintésre.

A MAYBACH Luxus ikonok kiváló minőségű kiegészítőkkel egészítik ki az autók világát a mindent átfogó életmód-élmény érdekében. Lenyűgöző példa erre a MAYBACH Eyewear napszemüveg, a THE KING, amelynek finom nemesfából vagy valódi természetes szarvból készült kézműves anyagai finom dekorációval rendelkeznek, amelyet a középkonzol dinamikus vonalai ihlettek. Ennek a lebegő lencsés felépítésű bonyolult felső sávnak elegáns MAYBACH dombornyomása van, míg a csavarfejeket miniatűr dupla M logók díszítik. Más Maybach elemek, mint például a brogue minta, kiemelik a nagy márkacsaládhoz tartozás érzését.

A művészien megrendezett alulértékelést a perem nélküli vényköteles ART ARTIST III szemüveg közvetíti, amelyeket 2021-ben divatos, új templomszínekkel mutatnak be. A templomok tiszta vonalai és az értékes bevonatú titán végdarabjai izgalmas kontrasztot alkotnak a kézműves anyagokkal, a gyönyörű Maybach logóval.

A MAYBACH Eyewear modell feltűnő eleganciát áraszt. Eredeti, természetes szarvból készült keret egyértelmű tervezési idiómát fejez ki. A természetes anyag egyedi megjelenését tovább emelik a Maybach logóval ellátott dombor nyomott titániumok.

A szerződések és a jegyzetfüzetek még soha nem utaztak stílusosabban, mint a MAYBACH dokumentumtáskában, az THE ADVISER I. A kellemesen puha, sportos, elegáns kék színű, természetes szemű marhabőrbőr kiváló kivitelezéssel készült. A jól átgondolt elrendezés elülső cipzáras rekesszel és két osztott fő rekesszel biztosítja az áttekinthetőséget, a rendet és a védelmet. A Maybach logó diszkrét fémjelképként jelenik meg ennek az elengedhetetlen szervezeti tehetségnek az elején.

A MAYBACH üzleti táska THE SCOPE I és a MAYBACH hétvégi táska THE VENTURE I tökéletes duó rövid utazásokhoz. Átgondolt belső elrendezésük, praktikus külső zsebeik és sok funkcionális részletük, valamint a félreérthetetlenül exkluzív Maybach dizájn révén mindkét kiegészítőt a jármű elengedhetetlen részének kell tekinteni.

Téma szakértő:

Kántor Ábel

Forrás:

media.daimler.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük