H&M Conscious Exclusive A/W20

H&M H&M Conscious  H&M Conscious Exclusive Autumn/Winter 20

Szépséges kollekciót alkotott a H&M Conscious Exclusive


Szépséges kollekciót alkotott a H&M Conscious Exclusive vonalának A/W20-as kiadásához. Igaz megszokhattuk, hogy a Conscious darabok mindig különlegesebbek, mint a mindennapost fast fashion kollekciók. Ez az aktuális, december elsejével boltokba és webshopba kerülő sorozat növényi alapú élelmiszer- és fa hulladékből készült textil felhasználásával vált valóra. A pompás estélyi ruhákban, fekete és zöld jacquard taftban, sárga jacquardban vagy a vintage-zöld virágokkal díszített darabban, a felsőkben és öltönyökben egyaránt megtalálhatók ezek az anyagok. Drámai hatás, lágyan strukturált formák és elbűvölő fodrok találhatók ebben a nagyszerű kollekcióban.

A kiegészítők között szerepelnek újrahasznosított fémekből merész choker nyakláncok, fülbevalók és cipőklipszek, valamint egy napszemüveg, amelyet részben a hulladék biomasszából előállított Made of Air®-ből készítettek. A cipő viselhető papucsként is, a csizmában pedig levehető zokni is van, részben VEGEA ™ vegán bőrből, részben bortermelés melléktermékeiből készültek. Az kollekcióban printjeit az idő múlásával lemálló virágos tapéták és a letűnt idők faliszőnyegei ihlették, míg a virágrátétek és lepke motívumok mind az életre, és a bomlásra utalnak

H&M Conscious Exclusive A/W20 kampány arra ösztönöz minket, hogy „viseljük a hulladékot” a divat megváltoztatása érdekében. A kollekciót Zinnia Kumar, ausztrál származású, londoni ökológus, aktivista és modell mutatja be.

Forrás: H&M

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük