Az új Volvo XC 40

A városba terveztük, de az egész világ az otthona

Az új Volvo XC40

A városba terveztük, de az egész világ az otthona!

Az XC40 benzin- vagy dízelmotoros mild hibrid kivitelei harmonikus utazási élményt nyújtanak: csekélyebb üzemanyag fogyasztás és károsanyag-kibocsátás, nagyobb motor teljesítmény mellett. 

XC40 Recharge teljesen elektromos:

A Volvo első teljes elektromos, kompakt luxus-szabadidő járművének nagy teljesítményű elektromos hajtáslánca kezes, dinamikus és felelősségteljes vezetési élményt kínál.

Megment minden helyzetet

Az intelligens vezetéstámogató technológiák felismerik és elkerülik az ütközést más járművekkel, gyalogosokkal, kerékpárosokkal vagy nagy testű állatokkal – nappal és éjjel egyaránt.

Kiemelkedő

Merész, kifejező crossover formaterve különösen takarékos üzemmel párosul. Fedezze fel a belvárost, emelkedjen ki a tömegből. 

Kreatív

Innovatív, rugalmas tárolási megoldások várják minden centiméteren. Akasztófülek, tágasabb ajtózsebek, rejtett rekeszek- úgy alakítottuk ki a Volvo XC40-est, hogy Ön dönthesse el, hogyan szeretné használni. 

Mindig kapcsolódva

Az Apple CarPlay és Android Auto funkciók révén könnyedén és egyszerűen kezelheti az integrált szórakoztató megoldásokat.

Nézzen körbe

Parkolás közben négy nagy felbontású kamera nyújt 360 fokos madártávlati képet autójáról, így a legszűkebb helyeken is magabiztosan manőverezhet.

Mindig vigyáz Önre

A keresztirányú forgalomfelügyelet funkcióval bárhonnan könnyedén kiállhat: a rendszer figyelmezteti a kötelező járművekre, és automatikusan fékez, ha ütközés kockázatát érzékeli.

Forrás: media.volvocars.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük