Az új Volvo S90 a legmagasabb elvárásoknak is

Avagy a Volvónak fontos maradt az újdonság varázsa és az utazás biztonsága?

Videó lejátszása

S90. Legmagasabb elvárások

S90 Recharge

A Recharge a Volvo tisztán elektromos és hálózatról tölthető hibrid modelljeit összefogó új típuscsalád. Az S90 Recharge vezetőjére mély benyomást, a környezetre viszont minimális hatást gyakorol.

S90

Az S90 szedán benzin-vagy dízelmotoros mild hibrid kivitelei harmonikus utazási élményt nyújtanak: a nagyobb motorteljesítmény csekély üzemanyag-fogyasztással és károsanyag kibocsátással társul.

Ismerje meg az S90 szolgáltatásait

Kifinomult érzékekkel

A grafikus vetített kijelző révén anélkül ellenőrizheti sebességét, követheti a navigációs utasításokat, vagy fogadhatja telefonhívásait, hogy le kellene vennie tekintetét az útról. 

Minden helyzetben segít

Az ívmeneti sebességet szabályozó vezető támogató rendszer automatikusan módosítja a jármű sebességét, így Ön gyakorlatilag minden helyzetben kényelmesebben és pontosabban vezethet. 

Ragyogó célba érés

Stílusos célba érkezést szavatol az autó át dolgozott megjelenése. Bőséges krómdíszítésekkel, új krómozott hűtőmaszkkal

Tökéletes hangzás

A precízen elhelyezett Bowers & Wilkins hangszórókból áradó zene olyan tökéletesen tiszta, hogy összes utasa úgy érezheti, mintha egy élő koncert első sorából hallgatná a zenét.

Nyűgözze le vendégeit

Az első és hátsó üléseket borító, kivételesen finom tapintású Nappa bőr fényűző hangulatot teremt. A hosszú távon is pihentető, kényeztető utazásról lehajtható középső kartámasz gondoskodik.

Felvillanyozó előnyök

A tökéletes Recharge plug in hybrid szedán fedélzetén benzin- és villanymotor dolgozik együtt, így csökken a károsanyag kibocsátás, hatékonyabb az erőátvitel és javul a tapadás.

Forrás:

media.volvocars.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük