2022 modellév, bemutató. A teljesen elektromos autózás elérkezett

Az új Volvo C40 – 2022-es modellév

A Volvo Cars számára a jövő az elektromos autók, és az új Volvo C40 Recharge a nulla kibocsátású, a jövő iránti elkötelezettségének legújabb megnyilvánulása.

A C40 Recharge szintén rendelkezik egy SUV összes előnyével, viszont alacsonyabb és sokkal áramvonalasabb kivitelben. A CMA járműplatform a történelem első, kizárólag tiszta elektromos kivitelű modelljén alapul.

Az XC40 Recharge és most a C40 Recharge bevezetését követően a Volvo Cars az elkövetkező években számos további elektromos modellt dob ​​piacra.

Már 2025-re arra törekszik, hogy globális értékesítési volumenének 50 százaléka teljesen elektromos autókból álljon, a többi hibriddel együtt. 2030-ra azt tervezi, hogy minden eladott autó tiszta elektromos.

„A C40 Recharge a Volvo jövőjét képviseli, és megmutatja, merre tartunk” – mondta Henrik Green, a technológiai vezető. „Teljesen elektromos, az interneten csak kényelmes ápolási csomaggal kínálják, és gyors szállításra lesz elérhető. Az új Volvo beszerzése soha nem volt ilyen vonzó.”

A C40 Recharge hátsó része markáns hátsó kialakítással rendelkezik, amely megfelel az alsó tetővonalnak, míg az új elülső kialakítás új arcot mutat be az elektromos Volvók számára, és a csúcstechnológiájú fényszórókat tartalmazza.

Belül a C40 Recharge biztosítja az ügyfelek számára a magas üléspozíciót, amelyet a legtöbb Volvo sofőr előnyben részesít, míg a modell egyedi színválasztékával és díszítéssel rendelkezik. Ez egyben az első Volvo modell, amely teljesen bőrmentes.

Az XC40 Recharge-hoz hasonlóan a C40 Recharge is a piac egyik legjobb információs és szórakoztató rendszerével érkezik, amelyet a Google-lal közösen fejlesztettek ki, és az Android operációs rendszeren alapul. Beépített Google alkalmazásokat és szolgáltatásokat biztosít a fogyasztók számára, például a Google Maps, a Google Assistant és a Google Play Áruház *.

A korlátlan adat lehetővé teszi a kiváló csatlakozást, és a C40 Recharge szoftveren keresztül frissítéseket fog kapni. Ez azt jelenti, hogy az idő múlásával tovább javul, miután elhagyta a gyárat.

Téma szakértő:

Kántor Ábel

Forrás és képek:
media.volvocars.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük