Az új Audi A3 Sportback

Aki jól felkészült az új kihívásokra

Az Audi A3 Sportback

Gyorsan változó világunkban olyan útitársra van szükségünk, aki jól felkészült az új kihívásokra – progresszív dizájnnal és olyan innovatív technikákkal, mint az Audi connect. Ez a jól érzékelhető fejlődés.

Külső megjelenés

Az Audi A3 Sportback Atollkék metál színben és az opcionális edition one csomaggal: kifejezően domborodó sárvédők, szélesebb nyomtávok, oldalt végighúzódó vállöv – új, méhsejtmintázatú és megnövelt Audi Singleframe hűtőrácsával az A3 Sportback atletikusabb hatást kelt, mint valaha.

Audi drive select

Az Audi A3 Sportback progresszív kormányzásának és az extrafelszerelésként kínált Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszernek köszönhetően csaknem mindenfajta úton otthon érzi magát. Az Audi drive select segítségével Ön is igény szerint vezetési stílusához hangolhatja az A3 Sportback alapvető karakterét, legyen szó a különösen kényelmes, a hangsúlyosan dinamikus, az automatikus vagy épp az egészen egyéni üzemmódról – az efficiency módusz pedig hatékonyan segíti az üzemanyagtakarékosságot.

„Tapintható” digitalizáció

Az MMI-képernyő minden funkciója kényelmesen, menet közben is érintéssel vezérelhető, míg az olyan extrafelszereléseknek köszönhetően, mint az Audi virtual cockpit plusz és a Head-up kijelző, közvetlenül a vezető látóterében jelenhetnek meg további információk. A fantasztikus hangzásélményről a szintén opcionális, térhangzású Bang & Olufsen Premium Sound System gondoskodik.

Az utastérben a 10,1 col képátlójú, színes MMI-érintőképernyő fényes fekete felületbe simul, s az extrafelszerelésként rendelhető első sportülésekkel, a vezetőre összpontosító műszerfallal és az S tronic sebességváltóval szerelt modellekben shifter-váltókapcsolóval kialakított, új középkonzollal közösen gondoskodik jellegzetesen sportos hangulatról.

 

Változtassa nappallá az éjszakát –a Matrix-LED fényszórók

Az alapkivitelhez tartozó LED-technikájú fényszórók kiváló látásról gondoskodnak, míg az extrafelszerelésként rendelhető Matrix-LED fényszórók intenzív és homogén fénnyel világítják meg az utat, mégpedig az Audi egyéni fénygrafikája révén igencsak vonzó megjelenéssel – mindeközben a szemből érkező és az elöl haladó járművek vezetőinek vakítása is jelentősen mérsékelhető.

Minden változik – még a fény is

Az utastérben az extrafelszerelésként rendelhető, többárnyalatú kontúr-/hangulatvilágítás-csomag révén harminc különböző szín áll rendelkezésre az Ön személyes színvilágának kialakítására.

Méretre szabott megoldások

Az Audi Eredeti Tartozékok opcionális felszereléseivel Ön is tovább könnyítheti a mindennapokat az Audi A3 Sportback fedélzetén. Plusz rakodóhelyet kínál például a tetőcsomagtartó-doboz, amely különböző színekben és méretekben áll rendelkezésre.

Sportos megjelenésről gondoskodnak a Kvarcszürke és Signal-vörös kontrasztárnyalattal kiegészülő, fekete 5 V-küllős „Acumen” könnyűfém keréktárcsák, következetesen kiemelve az autó dinamikus dizájnját..

Matrix-LED fényszórók

Az alapkivitelhez tartozó LED-technikájú fényszórók kiváló látásról gondoskodnak, míg az extrafelszerelésként rendelhető Matrix-LED fényszórók intenzív és homogén fénnyel világítják meg az utat, mégpedig az Audi egyéni fénygrafikája révén igencsak vonzó megjelenéssel – mindeközben a szemből érkező és az elöl haladó járművek vezetőinek vakítása is jelentősen mérsékelhető.

Vezetői segédrendszerek

Az Audi A3 Sportback különböző vezetői segédrendszerei¹ kikerüléskor, gyorsításkor és fékezéskor támogathatják Önt. Mindenekelőtt sűrű forgalomban, például soksávos autópályákon segíthet az extrafelszerelésként rendelhető adaptív menetasszisztens abban, hogy az autó folyamatosan és az irányt tartva haladjon a környező forgalommal, jól érzékelhetően növelve például a hosszú utazások és a városi közlekedés vezetési kényelmét. Az extrafelszerelésként kapható hátsó keresztirányú forgalom asszisztens a parkolóhelyről kitolatáskor hangjelzéssel és fékezési impulzussal figyelmezteti Önt további közlekedők érkezésére.

Bang & Olufsen Sound System térhangzással

A térhangzású Bang & Olufsen Premium Sound System a mélynyomóval együtt 15 nagyteljesítményű hangsugárzójával surround-hangzásvilágot teremt. A 16-csatornás erősítő összteljesítménye 680 watt. Az új virtuális térhangzás intenzív akusztikai élményekkel szolgál, míg az exkluzív, alumíniumbetétes hangszóróburkolatok igényes dizájn-összhatásról gondoskodnak.

Téma szakértő:

Kántor Ábel

https://akonczingatlanok.hu

Forrás és képek:

https://audi.mediacenter.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük