Az új Audi A1 citycraver

Kifejező trendalapító

Az új Audi A1 citycraver – Kifejező trendalapító

Egyedülálló dizájnja semmi mással össze nem téveszthető fellépéssel ruházza fel, rugalmas és széles felszereltségi kínálata igencsak megmozgatja az alkotói fantáziát, agilis irányíthatósági tulajdonságai pedig a vezetés kimondottan élvezetes élményét kínálják – az Audi A1 citycraver számos előnnyel szolgáló crossover – modell: erőteljes, sportos, inspiratív és modern.

Robusztus megjelenés

Az Audi A1 citycarver kifejező dizájnja robusztus megjelenésben nyilvánul meg, amire egyaránt jó példák a motorházfedél pereme alatti, légbeömlő nyílásokat idéző alakzatok, valamint a kerékjáratok és a küszöbborítások oldalsó burkolatai. Elöl nagyméretű, nyolcszögletű Single frame hűtőrácsa tűnik fel, hangsúlyosan háromdimenziós méhsejtmintázatú, matt fekete rácsozattal. Rövid első és hátsó karosszéria-túlnyúlások, széles sárvédők és extra felszerelésként akár 18 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák kölcsönöznek egyszerre erőteljes és sportos összhatást e modell számára, míg a nemesacél-fényezésű alsó védőlemez terepes képességeire utal.

Színvonalas kényelem és magas fokú mindennapos használhatóság

Az Audi A1 citycarver jellegzetes stílusjegyei az alapmodellhez képest megnövelt magassága, nagyobb szabadmagassága és emelt üléspozíciói. Kompakt méreteihez viszonyítva az Audi A1 citycarver tágas, 335 literes csomagteret kínál, míg a lehajtott hátsó üléstámlával rendelkezésre álló akár 1090 literes „raktér” bőségesen elegendő két személy és csomagjaik számára a vakációk utazásai során. További pakolási lehetőségként az Audi Eredeti Tartozékok praktikus felszereléseit kínáljuk, például a tetőre szerelhető síléctartót és csomagtartó dobozt.

Digitális sokszínűség

Élvezze az Audi A1 citycarver volánja mögött a digitális technikák és szolgáltatások széles palettáját! A 10,25 col képátlójú kijelzőfelülettel működő, teljes egészében digitális kombinált műszeregység – amelyről olyan járműadatok olvashatók le, mint például a sebesség – már az alapfelszereltség része, extraként pedig az Audi virtual cockpit is megrendelhető, amely különböző környezetekben jeleníti meg ezen információkat. A középkonzolon az alapkivitelhez tartozó MMI-rendszer az Audi connect1 digitális szolgáltatásaihoz is hozzáférést kínál, az MMI touch funkcióval kiegészített, extra felszerelésként rendelhető MMI Navigációs rendszer plusz csúcsváltozat pedig 10,1 col képátlójú érintőképernyőről vagy hangvezérléssel kezelhető

A vezetés magával ragadó élménye

Az Audi A1 citycarver futóműve, kormányzása és tömegeloszlása egyaránt tökéletes harmóniában áll egymással, sportos menettulajdonságokat kölcsönözve számára. Fokozott agilitásról gondoskodik az extra felszerelésként rendelhető Dinamika csomag, amely vörösre fényezett féknyergeket, az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszert, hang aktuátort és állítható lengéscsillapítókkal készült futóművet foglal magában.

Egyéni karakter

Az Audi A1 citycarver különösen sportos kivitele az összes fotón látható „edition one” különleges változat, amelynek exkluzív jellegzetessége például feltűnő nyílszürke gyöngyház külső fényezése és az Audi Sport 18 col peremátmérőjű keréktárcsái. A tető kontrasztárnyalat, a Singleframe hűtőrács, illetve az első és hátsó Audi-karikák pedig feketék. A sötétített, egyaránt LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák harmonikusan illeszkednek az összhatásba, s – korántsem utolsósorban – egyértelmű utalás az oldalküszöb feletti „edition one” felirat.

Téma szakértő:

Kántor Ábel

Forrás:

audi-mediacenter.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük