Az új Alfa Romeo Tonale

Avagy metamorfózis a jövőbe

Az új Alfa Romeo Tonale

Avagy metamorfózis a jövőbe

Az Alfa Romeo örömmel mutatja be a Tonale modellt, amely a márka metamorfózisát jelzi. Noha 1910 óta hű maradt a nemes olasz sportszerűség DNS-éhez, a Tonale radikális fejlődésen megy keresztül az Alfa Romeo-nál, amely az teljes összkerékhajtás és az elektromosítás új korszaka elé néz.

Összetéveszthetetlenül olasz dizájn, rendkívül hű ahhoz a koncepcióhoz, amelyből eredetét meríti, a legmodernebb technológiát, szoftvereket és villamosítási/elektromos rendszereket is jelenti, amelyek a márka DNS-ét, az innovatív, ügyfélközpontú szolgáltatások univerzumát szolgálják.

Egyértelmű küldetés: a sportszerűség újra feltalálása a 21. századra. A név a Stelvióval való evolúciós folytonosságot jelzi, egy lenyűgöző új út, amely egy új úti célhoz vezet: a jövőhöz. A Tonale Olaszországban, a megújult „Giambattista Vico” Pomigliano d’Arco-i üzemben készül, amely az egyik legfejlettebb gyártóüzem az autóiparban, ahol a legmodernebb technológiával és soha nem látott szintű automatizálással külön összeszerelősort építettek. A Tonale rekordtechnológiája, amelynek célja a vezetési élmény, a vásárlói élmény fokozása és a maradványérték védelme.

A mi kis világ exkluzív világában a Tonale az első olyan autó a piacon, amely NFT (nem helyettesíthető token) digitális tanúsítvánnyal rendelkezik. A blokklánc technológián alapuló és egyedülállóan összekapcsolt Tonale NFT tanúsítja az autót, hogy képviselje az autó életciklusa során történő használatát, jelentős előnyökkel a maradványérték védelme terén.

Csúcs szintű csatlakoztathatóság és egy teljesen új infotainment rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy az éteren keresztüli frissítéseket és az Amazon Alexával való integrációt kínálja. Összesen 22,5 hüvelykes, a két nagy Full TFT képernyő a kategória legjobbja a szegmensben. Technológia a biztonság, 2. szintű ADAS rendszerekkel és a fedélzeti kényelem jegyében. Az utasok számára és körülöttük kialakított környezet, ahol a részletekre való aprólékos odafigyelés a legmagasabb minőségre való állandó törekvéssel párosul.

A legmodernebb villamosítás: egyedi és exkluzív műszaki megoldások, amelyeket az Alfa Romeo alkotott meg DNS-ének fokozása érdekében. Az Alfa Romeo paradigma: az elektromosítás a márkát és DNS-ét szolgálja, azzal a küldetéssel, hogy újra feltalálja a sportosságot a 21. századra.

A villamosítás két szintje – Hybrid és Plug-in Hybrid Q4, amelyet az Alfa Romeo fejlesztett ki, hogy garantálja a kategória legjobb teljesítményét.

A hibrid változatban az Alfa Romeo igazi felvillanyozott vezetési élményt kínál: exkluzív debütálása az Alfa Romeóra jellemző vadonatúj, 48 voltos hibrid hajtásrendszer, amely leállított belső égésű motor mellett is képes meghajtani a kerekeket.

A 275 lóerős Plug-in Hybrid Q4 összkerékhajtású változat a kategória legjobbja, városi ciklusban a várható hatótáv elektromos üzemmódban akár 80 km* is lehet. Ez a legerősebb és leghatékonyabb változat a kínálatban. Az ügyfelek az Alfa Romeo univerzumának középpontjában állnak. Csúcsminőségű termék- és szolgáltatásminőség a teljesen újradefiniált vásárlói élményért: kiterjesztett garancia, használt autók tanúsítási programja, online értékesítés. Konkrét műszaki megoldások a vezetési dinamikához, amely etalont állít a szegmensben.

A rendeléseket áprilisban lehet leadni az exkluzív „EDIZIONE SPECIALE” kiadásra.

Téma szakértő:

Koncz Zoltán

lapigazgató

Forrás és képek:

https://media.stellantis.com

https://aszepeletrefelmagazin.hu

https://helloszakerto.aszepeletrefelmagazin.hu

https://azolikreativ2020.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük