A Toyota Hilux nyerte a Nemzetközi Pick-up Díjat (IPUA)

Avagy a zsűri tagjai mit értékeltek különösen az idei évi nyertesnél?

A Toyota Hilux nyerte a Nemzetközi Pick-up Díjat (IPUA)

Avagy a zsűri tagjai mit értékeltek különösen az idei évi nyertesnél?

A zsűri nagyra értékelte a Hilux új, erőteljes és sima hajtásláncát, finom kezelhetőségét és a legendás minőséget, tartósságot és megbízhatóságot (QDR)

A rangos díj megerősíti a Toyota azon törekvését, hogy tovább erősítse pozícióját az európai haszongépjárművek üzletágában.

A Toyota Hiluxot bejelentették a 2022/2023-as 6. Nemzetközi Pick-up Díj nyertesének. A közepes méretű kisteherautóknak járó rangos díj átadására a franciaországi Lyonban, a Solutrans 2021 kiállításon került sor.

2009 óta minden második évben átadják a Nemzetközi Pick-up Díjat (IPUA) a mai üzleti élet leghatékonyabb egytonnás kisteherautójának” – magyarázta Jarlath Sweeney, az Év Kisteherautója díj zsűrijének elnöke. a verseny. „A világszerte gyártott és értékesített többfunkciós járműként mind a termék, mind a piac folyamatosan fejlődik, számos márka magas színvonalú teljesítményt, biztonságot, valamint vezető és utaskényelmet állít fel.”

A többszörösen díjnyertes Hiluxot ezzel a legújabb elismeréssel tüntette ki a Nemzetközi Év Furgonja zsűrijének szakértői zsűrije, nemcsak új, erőteljes és sima hajtáslánca, finom kezelhetősége és természetesen legendás minősége, tartóssága és Megbízhatóság (QDR), hanem egyre nagyobb vonzereje is a világ növekvő kettős felhasználású, szabadidős és városi piacain.

Didier Gambart, a Toyota Motor Europe értékesítési, marketing és vásárlói tapasztalatokért felelős alelnöke az eredményről így nyilatkozott: „Több mint 50 éves múlttal a Hilux mindig is a kiemelkedő minőség, tartósság és megbízhatóság (QDR) mellett állt. mint nagyon alkalmas terepes teljesítményre. Most a legújabb Hilux-szal egy új, 2,8 literes dízelmotorral bővítettük a motorkínálatot, amely még több kifinomultságot és teljesítményt kínál, így nemcsak igáslóra, hanem szabadidő-járműre is ki tudjuk elégíteni a vásárlók igényeit. Tehát számunkra ez a díj a Hilux minden benne rejlő tulajdonságának elismerése, még több képességgel.

1968. március 21-én mutatkozott be az első generációs Hilux Japánban, majd egy évvel később a modellt az európai piacon is bemutatták. Azóta a Hilux pick-up a Toyota sorozat egyik legsikeresebb modelljévé vált.

A minőségéről, tartósságáról és megbízhatóságáról (QDR) elhíresült megállíthatatlan Hilux újra és újra bebizonyította legyőzhetetlenségét: meghódította az Északi-sarkot, az izlandi vulkánokat és az antarktiszi kontinenst, valamint dobogós helyezéseket ért el a Dakar Rally Raiden.

Ma a Hiluxot hat különböző országban gyártják, és a világ 180 országában és régiójában árusítják. Világszerte több mint 18 millió darabjával ez a világ kedvenc pick-upja.

A Hiluxon túl a díj kiemeli a Toyota összpontosítását és erőfeszítéseit a könnyű haszongépjárművek teljesítményének fejlesztésére Európában, amit megerősít a Toyota közelmúltbeli kishaszonjármű-bővítése a PROACE CITY-vel, a haszongépjárművek új korszaka a PROACE ELECTRIC és PROACE CITY ELECTRIC bevezetésével, valamint a 2,8 literes újraélénkített Hilux. hajtáslánc jobb közúti és terepen teljesítménnyel.

Mindezekkel a lenyűgöző termékekkel a Toyota arra törekszik, hogy 2023-ra 5%-os piaci részesedést érjen el a könnyű haszongépjárművekben.

Téma szakértő:

Kántor Ábel

Forrás és képek:

https://newsroom.toyota.eu

https://aszepeletrefelmagazin.hu

https://helloszakerto.aszepeletrefelmagazin.hu

https://azolikreativ2020.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük